Κατάλογος Επιχειρήσεων

σε: Αργολίδα
Κατηγορίες
-
Η ΣΤΡΟΥΓΚΑ - ΤΥΡΟΚΟΜΕΙΑ ΜΥΤΙΚΑΣ ΧΟΥΝΗΣ ΑΡΓΟΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑ - ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ - ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΩΝ - ΦΕΤΑ - ΜΥΤΖΗΘΡΑ - ΓΡΑΒΙΕΡΑ - ΑΝΘΟΤΥΡΟ - ΜΠΟΖΙΟΝΕΛΟΣ ΗΛΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ
Με μια πολύχρονη εμπειρία στο χώρο της τυροκομίας , η εταιρεία μας ' H ΣΤΡΟΥΓΚΑ ' παράγει εκλεκτά και υψηλής ποιότητας τυροκομικά προϊόντα , συνδυάζοντας τις παραδοσιακές συνταγές με όλα τα πλεονεκτήματα της σύγχρονης τεχνολογίας . Παράγουμε & εμπορευόμαστε: Όλα μας τα προϊόντα παράγονται από γνήσιο ελληνικό γάλα , ενώ αποφεύγουμε αυστηρά τη χρήση πρόσθετων συντηρητικών και χρωστικών. Όλα αυτά τα χρόνια δουλεύουμε με μεράκι και ζήλο , έχοντας ως αρχή την υψηλή και σταθερή ποιότητα των προϊόντων , πάντα με σεβασμό στην παράδοση και τον καταναλωτή. Το γάλα της τυροκόμησης παράγεται από ζώα που βόσκουν ελεύθερα στην περιοχή μας, δεν χρησιμοποιούνται λιπάσματα, εντομοκτόνα, ζιζανιοκτόνα ή άλλοι ρυπαντές. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας ΜΥΤΙΚΑΣ ΧΟΥΝΗΣ, Άργος 21200 / Αργολίδα Τηλ: 2751061608, 2751063417 Φαξ: 2751025696 Κιν: 6937175991Κατηγορία: ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ - ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Φωτογραφίες [15] 376732 -
ΚΑΚΟΥΡΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ - ΤΥΡΕΜΠΟΡΙΚΗ - ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ - ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ - ΛΙΜΝΕΣ - ΑΡΓΟΣ
Με αγάπη και σεβασμό προς τις αξίες μας, παράγουμε στο Τυροκομείο μας εκλεκτά τυριά και γαλακτοκομικά προϊόντα. Με την αναζήτηση νέων ιδεών, τη δημιουργικότητα και το καλό τεχνικό υπόβαθρο, χαρίζοντας υψηλή ποιότητα και αληθινή γεύση σε ό,τι ονομάζουμε παράδοση. Παράλληλα, επιδιώκουμε μακροχρόνιες σχέσεις συνεργασίας τόσο με κτηνοτρόφους όσο και με άλλους μικρούς Έλληνες παραγωγούς που μοιράζονται την ίδια φιλοσοφία με εμάς. Έτσι φέρνουμε στο τραπέζι σας τα καλύτερα προϊόντα! Κληρονομιά που έγινε παράδοση... Η εταιρεία μας "Τυρεμπορική Λιμνών Κακούρος Σπυρίδων" που βρίσκεται στο Άργος, παράγει με μεράκι και ζήλο γαλακτοκομικά προϊόντα: τυριά, βούτυρο και γιαούρτι. Παράγουμε εκλεκτά και υψηλής ποιότητας προϊόντα, συνδυάζοντας τις παραδοσιακές συνταγές με όλα τα πλεονεκτήματα της σύγχρονης τεχνολογίας. Όλα μας τα προϊόντα παράγονται από γνήσιο ελληνικό γάλα , ενώ αποφεύγουμε αυστηρά τη χρήση πρόσθετων συντηρητικών και χρωστικών. Όλα αυτά τα χρόνια δουλεύουμε με μεράκι και ζήλο , έχοντας ως αρχή την υψηλή και σταθερή ποιότητα των προϊόντων, πάντα με σεβασμό στην παράδοση και τον καταναλωτή.Κατηγορία: ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ - ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ
156199 -
Τυροκομείο Κατσούλη - Φέτα - Γραβιέρα - Κεφαλοτύρι - Μυζήθρα - Ανθότυρο - Μαστιχωτό - Κολιάκι Αργολίδας
Τυροκομείο Κατσούλη Στην καρδιά της Αργολίδας, στο μικρό και γραφικό χωριό Κολιάκι Επιδαύρου, βρίσκεται το οικογενειακό Τυροκομείο Κατσούλη, το οποίο έχει κερδίσει τη θέση του ανάμεσα στους 50 καλύτερους προορισμούς τυροκομείων στην Ελλάδα. Από το 1989, η οικογένεια Κατσούλη παράγει υψηλής ποιότητας τυροκομικά προϊόντα, συνεχίζοντας μια μακρά παράδοση που ξεκίνησε ο Βασίλης Κατσούλης και πλέον συνεχίζουν τα παιδιά του, Θωμάς και Γαρυφαλλιά Κατσούλη. Το Τυροκομείο Κατσούλη ξεκίνησε με την παραγωγή της παραδοσιακής Φέτας και σταδιακά επέκτεινε την γκάμα των προϊόντων του συμπεριλαμβάνοντας Γραβιέρα, Κεφαλοτύρι, Μυζήθρα, Ανθότυρο και το ξεχωριστό Μαστιχωτό. Το Μαστιχωτό είναι ένα τυρί μικρής παραγωγής που μοιάζει με το Χαλούμι όσον αφορά τη σύσταση και την υφή του. Παράγεται όπως όλα τα τυριά του τυροκομείου αποκλειστικά από τοπικό αιγοπρόβειο γάλα και διατίθεται σε επιλεγμένα εστιατόρια και delicatessen. Ο Βασίλης Κατσούλης ίδρυσε το τυροκομείο με στόχο την παραγωγή εξαιρετικής ποιότητας Φέτας. Με την πάροδο του χρόνου και τη συμμετοχή των παιδιών του, Θωμά και Γαρυφαλλιάς, η επιχείρηση επεκτάθηκε και εξελίχθηκε. Οι δύο νέοι, αφού σπούδασαν στην Τυροκομική Σχολή στα Ιωάννινα, επέστρεψαν στο οικογενειακό τυροκομείο, συνεισφέροντας με τις γνώσεις τους και την ενέργειά τους στην ανάπτυξη της επιχείρησης. Η υψηλή ποιότητα και η εκλεκτή γεύση των προϊόντων του Τυροκομείου Κατσούλη έχουν κερδίσει την προτίμηση των καταναλωτών και έχουν συγκεντρώσει την προσοχή των δημοσιογραφικών μέσων. Η παραγωγή των τυριών γίνεται από τοπικό αιγοπρόβειο γάλα, με σεβασμό στις παραδοσιακές μεθόδους και τη χρήση σύγχρονων εγκαταστάσεων. Η Γαρυφαλιά Κατσούλη δηλώνει: «Η ζωή μας είναι το τυροκομείο, με τις δυσκολίες του! Προσπαθούμε να ακολουθούμε τις εξελίξεις και γι’ αυτό κάναμε καινούργια εγκατάσταση. Υπάρχουν πράγματι κάποιες δουλειές που είναι βαριές, αλλά υπάρχει χώρος και για τις γυναίκες στην τυροκομία.» Το τυροκομείο συνεργάζεται με τοπικούς μικρούς παραγωγούς, επεξεργαζόμενο περίπου 1.000-1.300 κιλά γάλακτος την ημέρα. Τα προϊόντα του τυροκομείου διατίθενται σε δύο σημεία στην Αθήνα, στο Κουκάκι και στην Κυψέλη, με στόχο την περαιτέρω αύξηση των σημείων πώλησης. Με την αφοσίωση και το πάθος της οικογένειας Κατσούλη, το τυροκομείο συνεχίζει να αναπτύσσεται και να προσφέρει μοναδικά τυροκομικά προϊόντα, διατηρώντας ζωντανή την παράδοση και την φήμη της Αργολίδας. 2753071363Κατηγορία: ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ - ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Φωτογραφίες [68] 33929 -
ΑΡΓΟΓΑΛ - ΤΥΡΟΚΟΜΕΙΟ ΑΡΓΟΣ - ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΡΓΟΣ
Παραδοσιακά τυροκομικά, Άργος. Τυροκομικά προιόντα, Άργος. Φέτα, Άργος. Ιστορία Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση που πρωτοξεκίνησε το 1916 από τον παππού μας Βασίλη Κορομίχη, παραδοσιακό τυροκόμο της εποχής, στη θέση Κρύα Βρύση Αργολίδας. Μεταφερθήκαμε το 1958 στην περιοχή Ζόγκα της Ορεινής Αργολίδας και το 1965 στην Κόκλα Άργους. Οι αυξανόμενες ανάγκες της επιχείρησης και οι απαιτήσεις της αγοράς μας οδήγησαν να δημιουργήσουμε τη σημερινή μονάδα στο Κεφαλάρι Άργους, συνδυάζοντας τα μυστικά που κληρονομήσαμε για την άριστη γεύση και ποιότητα των προϊόντων μας με τη σύγχρονη τεχνολογία. Όλες οι παραγωγικές μας διαδικασίες πιστοποιούνται από διεθνείς και Ελληνικούς Οργανισμούς (AGROCERT, ΕΛΟΓΑΚ) και HASP ISO 22000. Παρέχουμε στην ελληνική αγορά μια πλήρη γκάμα τυροκομικών προϊόντων (φέτα Π.Ο.Π, κατσικίσιο τυρί, γραβιέρα, μυζήθρα, ανθότυρο, γιαούρτι) άριστης ποιότητας. H ΑΡΓΟΓΑΛ συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στο 3ο Φεστιβάλ Γάλακτος και Τυριού που διοργάνωσε ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Στρατηγικού Σχεδιασμού (Ε.Ο.Σ.Σ.) και ο Ελληνικός Οργανισμός Γάλακτος και Κρέατος (ΕΛΟΓΑΚ) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας από την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου έως την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011. Συγκεκριμένα στην ΑΡΓΟΓΑΛ απονεμήθηκαν: -Το Χρυσό Βραβείο Γεύσης στη Βαρελίσια Φέτα. -Το Χάλκινο Βραβείο Γεύσης στη Γραβιέρα.Κατηγορία: ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ - ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Φωτογραφίες [9] -
Ο ΕΛΑΤΟΣ - ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΑ ΑΡΓΟΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑ - ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ - ΑΦΟΙ Δ. ΚΑΠΕΤΑΝΟΥ ΟΕ
Βιομηχανία τυροκομικών και γαλακτοκομικών προϊόντων Ο ΕΛΑΤΟΣ. Γάλα Μυζήθρα Γραβιέρα Γιαούρτι κ.α.Κατηγορία: ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ - ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Φωτογραφίες [9]Στείλτε e-mailΑΛΟΓΟΜΑΝΔΡΑ ΣΧΙΝΟΧΩΡΙΟΥ / ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΠΟΛΥΓΕΝΟΥΣ 24 ΑΡΓΟΣ - Άργος27510227186974793211, 6973058805